Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Candy

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18120723605

WhatsApp : +8618120723605

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της σκόνης σχήματος μελαμινών και της σκόνης μελαμινών;

June 7, 2022

Οι διαφορές μεταξύ της σκόνης σχήματος μελαμινών και της μελαμίνης κονιοποιούν:

 

1. Σκόνη σχήματος μελαμινών

Αναφέρεται συχνά στην ένωση σχήματος μελαμινών 100% για το επιτραπέζιο σκεύος (A5, MMC) και την ηλεκτρική συσκευή χαμηλής τάσης. Γίνεται από τη ρητίνη μελαμινών, τον πολτό και άλλες πρόσθετες ουσίες.

Το επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών γίνεται δημοφιλές ως ιδιότητές του αντι-γρατσουνιάς, heat-resistance, διάφορων διαθέσιμων σχεδίων και σχετικά χαμηλής τιμής έναντι της πορσελάνης. Για να πρέπει να συναντήσει τα διάφορα σχέδια, η σκόνη σχήματος μελαμινών μπορεί να κατασκευαστεί με τα διαφορετικά χρώματα.

 

 

2. Σκόνη μελαμινών:

Η σκόνη μελαμινών είναι το βασικό υλικό για τη φορμαλδεΰδη μελαμινών (ρητίνη μελαμινών). Η ρητίνη χρησιμοποιείται ευρέως στο έγγραφο κάνοντας, ξύλινη επεξεργασία, πλαστικό επιτραπέζιο σκεύος που κάνει, flame-retardant πρόσθετες ουσίες.

 

Συμπέρασμα:

Η σκόνη μελαμινών είναι ένα βασικό υλικό για να καταστήσει την ένωση σχήματος της ουρίας, την ένωση σχήματος μελαμινών και τη σκόνη τοποθέτησης υαλοπινάκων χρησιμοποιημένες στα εμπορεύματα μελαμινών. Και να κάνει την ένωση μελαμινών και τη σκόνη τοποθέτησης υαλοπινάκων απαιτεί τη σκόνη μελαμινών στους διαφορετικούς τρόπους κατασκευής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της σκόνης σχήματος μελαμινών και της σκόνης μελαμινών;  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της σκόνης σχήματος μελαμινών και της σκόνης μελαμινών;  1