Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Candy

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18120723605

WhatsApp : +8618120723605

Γραμμή Παραγωγής

Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

OEM / ODM

Καλωσορίστε για να παρέχετε τα δείγματα (πραγματικά δείγματα ή δείγματα αναφοράς άλλων υλικών), τα σχέδια φορμών (STP/τρισδιάστατος/2$ου/PDF αρχεία, κ.λπ.), τα αρχεία σχεδίων (PDF/AI, κ.λπ.) για την επεξεργασία και την προσαρμογή του επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών
Τρόπος και υποχρέωση συνεργασίας
Τρόπος συνεργασίας
1. Επεξεργασία δειγμάτων: ο πελάτης παρέχει τα δείγματα, και το εργοστάσιο σύρει (σύρει) τα σχέδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις δειγμάτων του πελάτη, αναπτύσσει τις φόρμες, κάνει τα πιάτα και τα χρώματα χρωματισμού, τυπωμένες ύλες, κάνοντας τα δείγματα, παράγοντας, συσκευάζοντας και παραδίδοντας τελειωμένη - προϊόντα.
2. Επεξεργασία σχεδίων: ο πελάτης παρέχει τα σχέδια σχεδίου, και το εργοστάσιο επιβεβαιώνει το σχέδιο φορμών πρίν κάνει τα δείγματα.
3. COem: χρησιμοποιήστε την υπάρχουσα φόρμα του εργοστασίου και η επιφάνεια του προϊόντος τυπώνει το σχέδιο που απαιτείται από τον πελάτη. Η παράγοντας διαδικασία μπορεί να είναι υψηλής θερμοκρασίας εκτύπωση χρωματισμού ή εκτύπωση οθόνης μεταξιού/εκτύπωση εκτύπωσης μαξιλαριών/μεταφοράς θερμότητας/ζωγραφική, κ.λπ. Το κατώτατο σημείο μπορεί να χαραχτεί με το λογότυπο του πελάτη. Το χρώμα των πρώτων υλών μπορεί επίσης να διευκρινιστεί από τον πελάτη.
4. ODM: ο πελάτης παρέχει τις απαιτήσεις, σχεδιάζει τα σχέδια και επιβεβαιώνει το άνοιγμα φορμών ή το σχέδιο του εγγράφου.


Περιγραφή δαπανών:
1. Η συγκεκριμένη τιμή μονάδων αμοιβών ή προϊόντων επεξεργασίας θα αναφερθεί σύμφωνα με τις παρούσες απαιτήσεις μορφής/μεγέθους/βάρους προϊόντων/παραγωγή/τις απαιτήσεις συσκευασίας.
2. Η φόρμα κόστισε:

  • Τα συνηθισμένα πιάτα μελαμινών, κύπελλα, τα φλυτζάνια, οι δίσκοι και άλλο επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών, κατ' εκτίμηση φόρμα κοστίζουν: RMB 6500-7500.
  • Για τα ειδικά πιάτα μελαμινών, τα κύπελλα, τα φλυτζάνια, τους δίσκους, τα δίκρανα, τα κουτάλια, ashtrays και άλλο επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών, το κόστος φορμών υπολογίζεται για να είναι για RMB 6500-7500.
  • Για τα ειδικός-διαμορφωμένα προϊόντα, τα λειτουργικά εξαρτήματα και τα ειδικά προϊόντα, το κόστος φορμών θα αναφερθεί σύμφωνα με τα πραγματικά προϊόντα ή τα σχέδια.

3. Αμοιβή πιάτων εγγράφου: RMB 600 για ένα χρώμα και RMB 1800 για την κοινή εκτύπωση χρώματος CMYK τέσσερα. Εάν η εκτύπωση χρώματος σημείων γίνεται, προσπαθήστε να μην υπερβείτε 8 χρώματα σημείων.
4. Αμοιβή πιάτων εκτύπωσης μετάξι-οθόνης: RMB400 ένα χρώμα.


Χρόνος:
Παραγωγή και δείγμα σχεδίων που κάνουν: 6-8 ημέρες φόρμα που κάνει: 12-14 ημέρες.


Υποχρέωση εργοστασίων:
1. Υπογράψτε μια σύμβαση με τον πελάτη και ακολουθήστε αυστηρά τις απαιτήσεις του πελάτη.
2. Πρέπει να επιβεβαιωθεί από τον πελάτη πρίν ανοίγει, τυπώνει και την παραγωγή.
3. Το εργοστάσιο ακολουθεί αυστηρά τα χαρακτηριστικά του υλικού μελαμινών, δομή προϊόντων, θερμοκρασία σχηματοποίησης ελέγχου, χρόνος σχηματοποίησης, διαδικασία παραγωγής, και δεν θα κόψει ποτέ τις γωνίες.
4. Πλήρης επιθεώρηση τελειωμένος - προϊόντα. Εάν τα προϊόντα είναι αναρμόδια, η ποσότητα απορριμμένων μερών θα ελεγχθεί αυστηρά για να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών και όλα τα είδη εξεταστικών προτύπων.
5. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα στην παράδοση προϊόντων, είναι η ευθύνη του εργοστασίου να επιβεβαιώσει. Το εργοστάσιο είναι αρμόδιο για την επιστροφή των αγαθών, και αντισταθμίζει τον πελάτη για τις αντίστοιχες απώλειες.