Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Candy

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18120723605

WhatsApp : +8618120723605

Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.

Προμηθευτής και εξαγωγέας σκόνης χύτευσης μελαμίνης, ένωσης χύτευσης μελαμίνης, ένωσης χύτευσης ουρίας, σκόνης υαλοπινάκων, επιτραπέζιων σκευών μελαμίνης, σερβίτσιων μελαμίνης, πιάτων μελαμίνης, μαγειρικών σκευών μελαμίνης.

  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες Dongxin Αριθμός Υπαλλήλων 800~1000
Ετήσιες πωλήσεις 10,000,000-10,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2006
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Η Dongxin Chemical είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία του ομίλου της οποίας η κύρια επιχειρηματική γκάμα καλύπτει ενώσεις αμινοξέων και επιτραπέζια σκεύη μελαμίνης.

Με έδρα το Ganzhou, Jiangxi, με υποκαταστήματα στο Jiexi του Guangdong, στο Guilin του Guangxi και στο Shaowu του Fujian, η εταιρεία καλύπτει έκταση 700.000 τετραγωνικών μέτρων και απασχολεί περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους.

 

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν: πλαστικά μορφοποιημένα αμινοξέα, σκόνη χύτευσης ουρίας-φορμαλδεΰδης, σκόνη καλουπώματος μελαμίνης και σκόνη υαλοπινάκων, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλούς τομείς όπως πλαστικά επιτραπέζια σκεύη, επιτραπέζια σκεύη μελαμίνης, ηλεκτρικές πλάκες, σετ σειρών mahjong, καλύμματα τουαλέτας και πλύσιμο χεριών λεκάνες κλπ.


Μέχρι στιγμής, η εταιρεία μας έχει φτάσει την ετήσια παραγωγική δυναμικότητα των 130.000 τόνων αμινοχυτευμένης πλαστικής σκόνης και 10.000 τόνων σκόνης υαλοπινάκων.Είμαστε ο μεγαλύτερος προμηθευτής πρώτης ύλης επιτραπέζιων σκευών μελαμίνης στην εγχώρια αγορά με ετήσιες πωλήσεις άνω των 180 εκατομμυρίων USD.

 

Η Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd. βρίσκεται στη γραφική παράκτια πόλη Xiamen, η οποία περιλαμβάνει μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων και ομάδα τεχνικής υποστήριξης με περισσότερα από 35 άτομα.Προσφέρουμε 24ωρη διαδικτυακή υπηρεσία, έτσι ώστε οι πελάτες να μην έχουν ανησυχίες και ανησυχίες.

Ιστορία

Το εργοστάσιό μας είναι ένας κατασκευαστής που ειδικεύεται στην παραγωγή των αμινο φορμάροντας πλαστικών πρώτων υλών. Τα προϊόντα του χρησιμοποιούνται ευρέως στο πλαστικό επιτραπέζιο σκεύος, την ηλεκτρική επιτροπή διακοπτών, mahjong το επιτραπέζιο σκεύος, το πιάτο κάλυψης τουαλετών, το επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών και άλλες καθημερινές ανάγκες. Μετά από περισσότερα από ένα έτη κατασκευής, το εργοστάσιό μας τέθηκε επιτυχώς στην παραγωγή τον Οκτώβριο του 2007. Αυτή τη στιγμή, έχει χτίσει 10000 τετραγωνικά μέτρα των εγκαταστάσεων δομών χάλυβα και 2500 τετραγωνικά μέτρα του κτηρίου κοιτώνων. Τρεις γραμμές παραγωγής έχουν τεθεί σε λειτουργία, με την επένδυση περισσότερα από 18 εκατομμύρια yuan για τον εξοπλισμό και 10 εκατομμύρια yuan για το κεφάλαιο κίνησης. Τώρα, όλες οι γραμμές παραγωγής έχουν τεθεί στην κανονική παραγωγή, με τη μηνιαία παραγωγή περισσότερων από 1000 τόνων των πρώτων υλών και της ετήσιας αξίας παραγωγής περισσότερων από 70 εκατομμυρίων ανά yuan.

Υπηρεσία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με!

1. Τιμή εργοστασίων, με 13 έτη που κατασκευάζουν και που ανταλλάσσουν την εμπειρία.

2.Welcoming για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας.

3. χρονική ανοχή: κοντά στο λιμένα, γρήγορη παράδοση.

4.OEM υπηρεσία.

5. Ελεύθερο δείγμα.

6.Technical καθοδήγηση, σταθερός προμηθευτής.

Η ομάδα μας

Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα παραγωγής, τμήμα εξαγωγών και εξωτερικού εμπορίου και τμήμα οικονομικών.Υπάρχουν περισσότερα από 50 άτομα στην ομάδα πωλήσεων.Θα σας παρέχουμε την πιο τέλεια εξυπηρέτηση.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων αλλά στοχεύουμε επίσης να κερδίσουμε την ικανοποίηση των πελατών.Το ηθικό και οι δεξιότητες κάθε ατόμου που σχετίζεται με τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες εκτιμάται ιδιαίτερα από εμάς και έχουμε αναπτύξει πολιτικές για την πλήρη ικανοποίησή τους.Η προτεραιότητα στην αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των πελατών είναι αυτό που μας οδήγησε να επιτύχουμε επιτυχία και ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα.

 

 

Για ανοιχτή αγορά στο εξωτερικό, δημιουργήσαμεDongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.ως τμήμα πωλήσεων εξωτερικού εμπορίου στο Xiamen.Η εταιρεία βρίσκεται κοντά στο λιμάνι Xiamen.Δημιουργήσαμε επίσης μια αποθήκη εξαγωγών για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα των εξαγωγών αγαθών.

ΚΙΝΑ Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΚΙΝΑ Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1