Μας ελάτε σε επαφή με
Candy

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18120723605

WhatsApp : +008618120723605

Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.

Προμηθευτής και εξαγωγέας της φορμάροντας σκόνης μελαμινών, ένωση σχήματος μελαμινών, ένωση σχήματος της ουρίας, σκόνη τοποθέτησης υαλοπινάκων, επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών, dinnerware μελαμινών, πιάτα μελαμινών, σκεύος για την κουζίνα μελαμινών.

  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες Dongxin Αριθμός Υπαλλήλων 800~1000
Ετήσιες πωλήσεις 10,000,000-20,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2006
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Η χημική ουσία Dongxin είναι ενσωματωμένη επιχείρηση ομάδας η της οποίας κύρια επιχειρησιακή σειρά καλύπτει την αμινο ένωση σχήματος και το επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών.

Με κεντρικά γραφεία σε Ganzhou, Jiangxi, με τα εργοστάσια υποκαταστημάτων σε Jiexi Guangdong, Guilin Guangxi και Shaowu Fujian, η επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα 700.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους.

 

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν: τα αμινο φορμαρισμένα πλαστικά, urea-formaldehyde η σκόνη σχήματος, η σκόνη σχήματος μελαμινών και η σκόνη τοποθέτησης υαλοπινάκων, που χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλούς τομείς όπως το πλαστικό επιτραπέζιο σκεύος, επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών, ηλεκτρικά πιάτα διακοπτών, mahjong κωπηλατούν τα σύνολα, τις καλύψεις τουαλετών και τις λεκάνες κ.λπ. πλύσης χεριών.


Μέχρι στιγμής, η επιχείρησή μας έχει φθάσει στην ετήσια ικανότητα παραγωγής 130.000 τόνων της αμινο φορμαρισμένης πλαστικής σκόνης και 10.000 τόνων της σκόνης τοποθέτησης υαλοπινάκων. Είμαστε ο μεγαλύτερος προμηθευτής της πρώτης ύλης επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών στην εγχώρια αγορά με τις ετήσια πωλήσεις 180 εκατομμυρίων Δολ ΗΠΑ.

 

Η χημική Co. μελαμινών Dongxin (Xiamen), ΕΠΕ βρίσκεται στη φυσική παράκτια πόλη Xiamen, συμπεριλαμβανομένης μιας επαγγελματικής ομάδας πωλήσεων και της ομάδας τεχνικής υποστήριξης με περισσότερους από 35 ανθρώπους. Προσφέρουμε το 24ωρο υπηρεσία online, έτσι ώστε οι πελάτες δεν θα έχουν καμία ανησυχία και ανησυχία.

Ιστορία

Το εργοστάσιό μας είναι ένας κατασκευαστής που ειδικεύεται στην παραγωγή των αμινο φορμάροντας πλαστικών πρώτων υλών. Τα προϊόντα του χρησιμοποιούνται ευρέως στο πλαστικό επιτραπέζιο σκεύος, την ηλεκτρική επιτροπή διακοπτών, mahjong το επιτραπέζιο σκεύος, το πιάτο κάλυψης τουαλετών, το επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών και άλλες καθημερινές ανάγκες. Μετά από περισσότερα από ένα έτη κατασκευής, το εργοστάσιό μας τέθηκε επιτυχώς στην παραγωγή τον Οκτώβριο του 2007. Αυτή τη στιγμή, έχει χτίσει 10000 τετραγωνικά μέτρα των εγκαταστάσεων δομών χάλυβα και 2500 τετραγωνικά μέτρα του κτηρίου κοιτώνων. Τρεις γραμμές παραγωγής έχουν τεθεί σε λειτουργία, με την επένδυση περισσότερα από 18 εκατομμύρια yuan για τον εξοπλισμό και 10 εκατομμύρια yuan για το κεφάλαιο κίνησης. Τώρα, όλες οι γραμμές παραγωγής έχουν τεθεί στην κανονική παραγωγή, με τη μηνιαία παραγωγή περισσότερων από 1000 τόνων των πρώτων υλών και της ετήσιας αξίας παραγωγής περισσότερων από 70 εκατομμυρίων ανά yuan.

Υπηρεσία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με!

1. Τιμή εργοστασίων, με 13 έτη που κατασκευάζουν και που ανταλλάσσουν την εμπειρία.

2.Welcoming για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας.

3. χρονική ανοχή: κοντά στο λιμένα, γρήγορη παράδοση.

4.OEM υπηρεσία.

5. Ελεύθερο δείγμα.

6.Technical καθοδήγηση, σταθερός προμηθευτής.

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας έχει το τμήμα παραγωγής, την εξαγωγή και το τμήμα εξωτερικού εμπορίου και χρηματοδοτεί το τμήμα. Υπάρχουν περισσότεροι από 50 άνθρωποι στην ομάδα πωλήσεων. Θα παράσχουμε σε σας την τελειότερη υπηρεσία.

Εμείς δίνουμε μεγάλη έμφαση όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων αλλά στοχεύουν επίσης να κερδίσουμε την ικανοποίηση των πελατών. Το ηθικό και οι δεξιότητες κάθε ατόμου που συνδέονται με τις επιχειρηματικές λειτουργίες μας εκτιμώνται ιδιαίτερα από μας και έχουμε αναπτύξει τις πολιτικές για την πλήρη ικανοποίησή τους. Να δώσει προτεραιότητα στην αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη πελατών είναι τι μας έχει οδηγήσει επιτυγχάνει την επιτυχία και την αύξηση αυτής της περιοχής.

 

 

Για την ελεύθερη αγορά μέσα στο εξωτερικό, εμείς χημική Co. μελαμινών Dongxin οργάνωσης (Xiamen), ΕΠΕ ως τμήμα πωλήσεων εξωτερικού εμπορίου σε Xiamen. Η επιχείρηση είναι στενή στο λιμένα Xiamen. Καθιερώσαμε επίσης μια αποθήκη εμπορευμάτων εξαγωγής για να εξασφαλίσουμε την αποδοτικότητα της εξαγωγής αγαθών. Το Shuanghaijin εστιάζει στο εξαγωγικό εμπόριο της σκόνης μελαμινών και του επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών. Διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στο εξωτερικό εμπόριο εργοστασίων μας και χρησιμεύει ως μια γέφυρα και μια σύνδεση μεταξύ των ξένων πελατών και των τμημάτων μας παραγωγής και Ε&Α.

Κίνα Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1