Μας ελάτε σε επαφή με
Candy

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18120723605

WhatsApp : +008618120723605

Διαδικασία παραγωγής επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών (A5)

May 10, 2022

Διαδικασία παραγωγής επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών (A5)

 

1. Θέρμανση: Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό κιβώτιο για να ζυγίσετε τη δόση της σκόνης που απαιτείται. Ομοιόμορφα το θερμάνετε και μετασχηματίστε τη σκόνη ως κέικ-όπως υλικό.

 

2. Διαμόρφωση: Χύστε το υλικό στη φόρμα, και το διαμορφώστε σε υψηλής θερμοκρασίας και την πίεση.

 

3. Διακόσμηση: Κόψτε το decal που έχει βουρτσιστεί με τη σκόνη τοποθέτησης υαλοπινάκων σύμφωνα με το σχέδιο. Κατόπιν το κολλήστε στο επιτραπέζιο σκεύος όπως απαιτείται. Τέλος, το όμορφο σχέδιό του θα τυπωθεί από τη μηχανή στην επιφάνεια του επιτραπέζιου σκεύους.

 

4. Βερνίκωμα: Ομοιόμορφα ψεκάστε τη σκόνη τοποθέτησης υαλοπινάκων στην επιφάνεια του επιτραπέζιου σκεύους. (Η ειδοποίηση ότι το μέτρο της σκόνης πρέπει να είναι ακριβές, διαφορετικά αυτό έχει επιπτώσεις βαθειά στην ερμηνεία των προϊόντων.) Κατόπιν τους στείλετε στη μηχανή θέρμανσης. Κάτω από υψηλής θερμοκρασίας και την πίεση, το επιτραπέζιο σκεύος θα είναι περισσότερο στερεό και έχει μια πορσελάνη-όπως λαμπρότητα.

 

5. Στίλβωση: Τώρα τα προϊόντα πρέπει να αλεστούν και να γυαλιστούν επειδή έχουν ακόμα κάποιο excrescence, το οποίο δεν είναι έτοιμο να χρησιμεύσει ανθρώπους ως το διακοσμητικό επιτραπέζιο σκεύος. Σε στίλβωση, η εμφάνιση του προϊόντος θα ενισχυθεί πολύ.

 

6. Επιθεώρηση και συσκευασία: Αφότου έχει αλεστεί το προϊόν και έχει γυαλιστεί, είναι χρόνος να ελέγξει εάν τα προϊόντα έχουν τα ποιοτικά προβλήματα. Για να εξασφαλίσουν την ποιότητά τους, θα υπάρξουν διάφοροι κύκλοι της επιθεώρησης έως ότου διαλέγουν τα αναρμόδια προϊόντα και τίθενται στην αποθήκη εμπορευμάτων για την περαιτέρω μελέτη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαδικασία παραγωγής επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών (A5)  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαδικασία παραγωγής επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών (A5)  1