Μας ελάτε σε επαφή με
Candy

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18120723605

WhatsApp : +008618120723605

Καλύτερος τρόπος να αρχίσει ως κατασκευαστή επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών

June 24, 2022

Γιατί επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών;

 

       

Η αντι-γρατσουνιά, που έχει τόσο πολλά σχέδια όπως το porclaine αλλά κοστισμένο χαμηλότερο από το προϊόν, υψηλή παραγωγικότητα, επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών έχει να κερδίσει τη δημοτικότητά της σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας από τους σημαντικότερους τύπους επιτραπέζιων σκευών για τον πωλητή σπιτιών.

 

Και σε μερικές χώρες του Τρίτου Κόσμου ανάδυσης, η βιομηχανία επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών ακμάζει δεδομένου ότι αυτές οι χώρες έχουν έναν μεγάλο πληθυσμό με μια σχετικά χαμηλή αλλά αυξανόμενη fininacial δυνατότητα. Οι τοπικές αγορές τους είναι μεγάλες και μπορούν επίσης να εξαγάγουν το προϊόν σε άλλες χώρες.

 

Αλλά πώς να αρχίσει ως κατασκευαστή προϊόντων μελαμινών; Ποιους τύπους μελαμινών θα έπρεπε να αρχίσουμε για την τοπική αγορά; Εδώ είναι μερικές προτάσεις για εκείνους που θέλουν να είναι μέρος της βιομηχανίας μελαμινών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλύτερος τρόπος να αρχίσει ως κατασκευαστή επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλύτερος τρόπος να αρχίσει ως κατασκευαστή επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών  1

 

Πόσες μηχανές θα έπρεπε να αρχίσω με το επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών;

 

 

Για πρώτη φορά, θα πρότεινα στο νέο ελθόντα που επενδύει 5 μηχανές συμπίεσης. Επειδή στην πρώτη φορά, υπάρχουν πάρα πολλοί κίνδυνοι unknonwn, μια επένδυση περισσότερων από 5 μηχανών είναι πάρα πολύ υψηλή για έναν μικρό ή μεσαίο επενδυτή. Το ποσό που 5 μηχανές μπορούν να παραγάγουν για το επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών 100% (A5) είναι περίπου 125,000-175,000 PC του προϊόντος 200g το μήνα. Και το ποσό για τη μελαμίνη 30% (Α1) με 5 μηχανές, η παραγωγή maxmum είναι περίπου 500.000 PC το μήνα. Αρκετοί για την αρχική παραγωγή.

 

Στοιχείο Κατ' εκτίμηση ποσό ανά μηνιαία παραγωγή (200 γ)
Α1 125,000-175,000
A5 500.000 ανώτατα

                                              

 

 

Α1 ή A5; Θα έπρεπε εγώ να επιλέξει ποιος ένας;

 

 

Για να διακρίνετε μεταξύ του Α1 και A5, δείτε τι έχουν μέσα.

Το Α1, αποκαλούμενο επίσης UMC, 30% melaminie, είναι μια από την κατηγορία συνθετικής ρητίνης που λαμβάνεται από τη φορμαλδεΰδη της ουρίας, το υλικό πληρώσεως κυτταρίνης και άλλες πρόσθετες ουσίες. Και A5, αποκαλούμενο επίσης MMC, μελαμίνη 100%, είναι μια από την κατηγορία συνθετικής ρητίνης που λαμβάνεται από τη φορμαλδεΰδη μελαμινών, το υλικό πληρώσεως κυτταρίνης και άλλες πρόσθετες ουσίες. Το A5 είναι πολύ παρόμοιο με το Α1 στην επεξεργασία και την αίτησή του. Αλλά A5 είναι υγρασία-ανθεκτικότερα, σκληρότερα, ισχυρότερα και ασφαλέστερα να χρησιμοποιήσουν. Η επίδραση generall της είναι πορσελάνη-όπως. Τόσο το 1950 το s, έναρξη A5 για να αντικαταστήσει το Α1 ως ένα από το κύριο φορμάροντας υλικό για το πλαστικό επιτραπέζιο σκεύος.

Είναι ένα cliche για να πει ότι η κατεύθυνση εξαρτάται από την τοπική αγορά σας. Εάν η τοπική αγορά ευνοεί το προϊόν χαμηλής τιμής, κατόπιν επιλέξτε το Α1, και εάν προτιμήστε την ποιότητα έπειτα A5. Αλλά ένα πράγμα πρέπει να είναι ειδοποίηση είναι ότι, καθώς η οικονομία μιας χώρας αυξάνεται, είναι αναπόφευκτο για τους ανθρώπους του να εστιάσουν περισσότερο στη ποιότητα ζωής τους. Έτσι το Α1 επρόκειτο λιγότερο πιθανό να είσαι η επιλογή. Παραδείγματος χάριν, η Κίνα έχει απαγορεύσει ήδη το Α1 ως υλικό για να παραγάγει τα εμπορευματοκιβώτια τροφίμων από το 2009, όταν αναπτύχθηκε η οικονομία της με την πολύ γρήγορη ταχύτητα.

 

συμπερασματικά, εάν η τοπική αγορά σας προτιμά το κόστος του προϊόντος, επιλέξτε το Α1, εάν υπογραμμίζει περισσότεροι στην ποιότητα, έπειτα A5. Αλλά για εκείνες τις χώρες, η των οποίων οικονομία αυξάνεται γρήγορα, προετοιμάστε καλύτερα περισσότερων για A5.

 

 

 

Το cWho είναι εμείς;

 

     

Η ομάδα Dongxing είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας των προϊόντων μελαμινών, συμπεριλαμβανομένης της σκόνης σχήματος μελαμινών, της σκόνης τοποθέτησης υαλοπινάκων μελαμινών και dinnerware melmaine κ.λπ. Η άριστη ποιότητα και η ευρεία σειρά προϊόντων μας έχουν κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της εγχώριας αγοράς μας.

Τα εργοστάσιά μας:
- GanZhou (Jiangxi, η κύρια γραμμή παραγωγής),
- JieXi (GuangDong),
- Guilin (GuangXi),
- ShaoWu (Fujian).

80, 000 τετραγωνικά μέτρα
Πάνω από 1000 υπάλληλοι

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλύτερος τρόπος να αρχίσει ως κατασκευαστή επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλύτερος τρόπος να αρχίσει ως κατασκευαστή επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών  3

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επαφή: Whatsapp/Wechat: +86 189 5927 6332 Mr.Nick