Μας ελάτε σε επαφή με
Candy

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18120723605

WhatsApp : +008618120723605

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα & άκρες επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών στην επιλογή του

May 10, 2022

  • Χαρακτηριστικά γνωρίσματα & άκρες επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών στην επιλογή του

     Λόγω της υψηλής τιμής της σκόνης μελαμινών, μερικοί αδίστακτοι έμποροι χρησιμοποιούν άμεσα urea-formaldehyde τη φορμάροντας σκόνη ως πρώτη ύλη στην αναζήτηση του κέρδους Ντύστε την εξωτερική επιφάνεια με ένα στρώμα της σκόνης μελαμινών. Εντούτοις, το επιτραπέζιο σκεύος φιαγμένο από urea-formaldehyde είναι επιβλαβές στο ανθρώπινο σώμα.

Τόσο εδώ είναι μερικές άκρες που μπορείτε να αποφύγετε το λανθασμένο επιτραπέζιο σκεύος:

Όταν οι καταναλωτές αγοράζουν τέτοια προϊόντα, πρέπει πρώτα να πάνε στα κανονικές καταστήματα ή τις υπεραγορές να τα αγοράσουν, αλλά όχι από έναν στάβλο οδών. Μην επιλέξτε το χαμηλής ποιότητας επιτραπέζιο σκεύος ακριβώς για την ευκολία σας.

Δεύτερον, όταν επιλέγετε το επιτραπέζιο σκεύος σας, ελέγξτε εάν υπάρχει οποιαδήποτε παραμόρφωση, διαφορά χρώματος, ανώμαλο κατώτατο σημείο, ασαφές σχέδιο, κ.λπ.

 

  • Επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών στη καθημερινή ζωή μας

     Θα δούμε το επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών παντού! Είναι στον τομέα εστιάσεως (καταστήματα αλυσίδων γρήγορου γεύματος), τα δικαστήρια τροφίμων, τις πανεπιστημιακές (σχολικές) καντίνες, τα ξενοδοχεία, τις επιχειρηματικές καντίνες, τα δώρα διαφήμισης, κ.λπ. Λόγω της ειδικής μοριακής δομής του πλαστικού μελαμινών, το επιτραπέζιο σκεύος μελαμινών δεν είναι κατάλληλο για τη χρήση στους φούρνους μικροκυμάτων, και το ράγισμα θα εμφανιστεί εάν χρησιμοποιείται. Για τον καθαρισμό του πλαστικού επιτραπέζιου σκεύους μελαμινών, χρησιμοποιήστε ένα μαλακότερο κουρέλι, ποτέ χρήση ένα κουρέλι όπως μια σφαίρα μαξιλαριών και χάλυβα καθαρισμού για να καθαρίσετε την επιφάνεια του επιτραπέζιου σκεύους, επειδή η σφαίρα μαξιλαριών και χάλυβα καθαρισμού θα σκουπίσει την επιφάνεια του επιτραπέζιου σκεύους τρίχας, που καθιστά την πιό ευαίσθητη στη μόλυνση.